Menu

Agency5stars★★★★★

  • Created:15-10-2020
  • Modified:18-08-2024
  • Total views:431520
  • This month:1536
HELLO,DEAR MEN. I am glad to welcome you to our agency 5★★★★★, if you are on our profile, believe me, you won the jackpot. If you are tired of fake agencies with their low level, then we will pleasantly surprise you. We have a tough selection, all the girls are real and fully match their photos.We knows how to turn lust into real bliss and make your vacation unforgettable!
Concerned, empty and bargains persons please don't disturb!!!PLEASE BE REAL MEN.

More...

Contact Info

Country:

Turkey

City:

Istanbul

+38050107

show phone
  • Call - +380501078804
  • WhatsApp
Phone #2:

+38066084

show phone
    }
  • Call - +380501078804
  • Telegram
Telegram:
Send email Private message

Working locations

Working Hours:

24/7

Reviews (33)

Turkce konusmasina ragmen organizasyon ve iletisim eksikligi var.

Ne kadar yorum yazmakla ugrasmasam da dunyanin farkli ulkelerinde farkli ajanslarin kizlariyla defalarca bulustum, deneyimliyim. Istanbulda da bilinen her duzgun ajansla defalarca calistim. 1 kere sorun yasamadim. Bir cok independent ile de defalarca gorustum.

istanbul'un buyuk otellerinin resepsiyonlarina "sevismeye geldim" demek hosuma gitmedigi icin genelde ya o otelde, ya da başka bir rezidansta oda tutar ve outcall gorusme yaparim.

Bu ajansi hic denemedigim icin bir kizlariyla da uzun suredir tanismak istedigim icin outcall istedim. Rezidansta kaldigim icin kapiya gelsin, benim arabayla direk otoparka girelim resepsiyona gorunmemek icin diye anlastik ama biraz sonra outcall istemiyor dendi. Saglik olsun dedim iptal ettiler.

Aradan 4 5 gun gecti, incall ayarladim. BAZEN kimlik sorabiliyorlar dendi. Ona da ok dedim, tanisalim artik Rina ile. Once yanyana olan 2 otelden birinin ismi verildi. Yarim saat kala ordaydim, oda bilgisi vs halen yok. Niye geldiniz diye soran resepsiyona cafe icin dedim, tuvaleti sordum. Tuvalette mesaj gordum, o otel degil yandaki oteldeymis... Ordan cikip yan otele gectim, oda bilgisi hala yok, rezervasyona 15dk kalmis. Arabayi valeye birakip girdim, kimlik soran olmadi OH dedim, asansore gittim, ne goreyim? Asansorler odalara cikmiyor, sadece 1 kat yukari gidiyor. Haydii.. Ya sunun bilgisini duzgun versenize? Asansorden ciktim lobi gorevlisi buyrun dedi. Cafeye gelmistim dedim cunku oda bilgisi yok. Cafemiz yok, yandaki bina da bizim orda var.
Kapali otoparkinizda oto yikama varmi? Var. Dedim bari arabayi da yikatayim, otoparktan odaya gecerim. Otoparkta indim, randevu saati geldi hala oda bilgisi yok. Dedim ben otoparktayim burdan asansor odaya cikiyor mu? Yok efendim cikiyor ama lobiye gidip kayit olacaksiniz. Kiza kizmislar ve uyarmislar. Ya sunu bastan neden soylemiyorsun??

Bende o lobiye gidecek yuz yoktu artik. Iptal edin dedim ben o lobiye gitmem artik. Biz sizin amacinizi biliyoruz vs diyip engellediler bide..

Kiz sizin icin hotel odasi tuttu bizi cok magdur ettiniz dediler. Dedim disardayim, gelsin otel parasini vereyim, kahve ismarlayayim. Yok resepsiyona gidip kayit olup odaya giderseniz olur. Onca bahaneden sonra o resepsiyonda kendimi bir daha rezil edemezdim.

henüz herhangi bir kızıyla görüşmek kısmet olmasa bile sırf iletişiminden ötürü 5 yıldız verilmesi gereken bir ajans. diğer ajanslara örnek olması dileğiyle

arada bir de yeni kız getirirlerse tadından yenmez smile

Cok basarili bir operator bu kadar cabuk beklemiyodum. Ilk mesajimdan sonra butun detaylarin paylasilmasi ve gorusmenin ayarlanmasi 8 mesaj ve 15 dk surdu. Kiz da fotolardaki gibi. 👏

Açık ara en güvenilir ajanslardan biri, diğerlerinde bu kadar gerçekçilik göremedim. umarım eski günlerde olduğu gibi yeni yeni yüzler taze taze hanımlar görürüz. tek eksik kız kaynağının az olması. onun dışında dürüstler neyse o lar.

Uzun zamandır tanıdığım, %99 şaşırtmayan, en güvenilir ajansım. Uzun bir süredir az ve öz getiriyor, eğer bir iki hoş kızımız daha olsa burada, başka bir numaraya ihtiyacınız olmayabilir. Hem otel uygun, hem fiyatlar, hem de kızların biraz dilinen anladınız mı güzel vakit geçiriliyor gerçekten. Menajer de hızlı net, teşekkürler.